Секси

Секси бельо за страстна нощ

Секси бельото провокира мъжката сексуалност и прави чудеса в леглото, като възвръща страстния секс. То гъделичка мъжкото съзнание, така че не го пренебрегвайте, и посрещнете любимия си в луксозно секси бельо.


 

Бельото отдавна не е просто функционална долна дреха. С течение на времето то се превръща в модна тенденция, става все по-оскъдно, еротично и екзотично. Вече не се търси толкова комфорта, колкото атрактивността при покупката на бельо заради магията му да възбужда мъжете. А за тях няма нищо по-възбуждащо от вида на жена в секси бельо и мисълта, че то скоро ще бъде свалено. 
  
Секси бельото е като афродизиак за мъжете и един от начините да поддържате връзката си жива, а сексът да бъде още по-вълнуващ. Мъжете обичат с очите , така че се освободете от предразсъдъците, свенливостта и ниското самочувствие и доставете удоволствието на половинката си да ви види в секси бельо.

Докато при сключването на брак жената се надява мъжът й да се промени с времето, мъжът се надява, че жена му винаги ще си остане все същата. Това обаче често си остава само в рамките на мечтите. Повечето жени, подвластни на страстта в началото на връзката си, са красиви и забавни, склонни са да експериментират в леглото, впоследствие приемат мъжа до себе си за даденост и решават, че вече е време да си починат или, иначе казано, се занемаряват. Не допускайте да се превърнете в една от тези дразнещи, вечно мрънкащи и неподдържани жени и винаги се старайте огънят, пламнал в началото на връзката ви, никога да не угасва.


Важно е да разнообразявате сексуалния си живот и да вмъкнете в леглото някои необичайни елементи. Като за начало пробвайте със секси бельо. Но преди да отидете до най-близкия магазин за бельо, проучете какво точно възбужда половинката ви - оскъдицата или прикритостта, дантела или сатен, какви цветове секси бельо, както и какви модели бельо харесва партньорът ви (халати, бикини, прашки, боксерки, жартиери, корсети, сутиени тип „балкон“ и т.н.). Обърнете внимание на детайлите (пухчета, копчета, пера, мъниста, закопчалки, връзки, панделки, дантели и т.н.), които умело си играят с мъжкото съзнание. Различните видове секси бельо носят различни послания, така че изберете каква роля искате да играете в предстоящата ви страстна нощ и си изберете най-подходящото бельо за случая – секси, закачливо или пък тип „господарка“.